l'ànima de la Sargantana

Alberts

Un dia et pares a pensar si t’agrada la teva vida. El que fas. I bé, no està malament. Més de vuit hores diàries dedicades a la feina, que t’agrada, però t’adones que falta alguna cosa. Alguna d’important. I un dia descobreixes que el que falta és passió, perquè el que de veritat t’omple no es troba aquí a dins. El que de veritat t’omple és fora. Demana esforç i sacrifici, però les satisfaccions que et dóna a canvi no són comparables amb cap altra cosa.

Així, un dia, sorgeix la idea, i veiem el camí per fer-ho. Li donem voltes. I la treballem. I li donem forma. I neix la Sargantana.

La sargantana s’adapta a tot tipus d’hàbitat. Amb 4.000 espècies, més que qualsevol altre tipus de rèptil, de sang freda i capaç d’aguantar sense aliment molt de temps, la sargantana típica té quatre potes, dits amb ungles esmolades, cos amb escates i llarga cua. La majoria són caçadores ràpides i àgils. Totes tenen una pell dura que funciona com a impermeabilitzant i contribueix a retenir la humitat del cos. La sargantana excavadora té escates llises que l’ajuden a lliscar pel terra. La sargantana trepadora té ungles molt esmolades per poder-se agafar a la paret, i no hi ha obstacle que no pugui superar.

Amb la Sargantana volem que visquis la teva millor experiència. Que provis el que mai faries. Que descobreixis la teva capacitat per superar els obstacles. Que gaudeixis “the outdoor experience”.

Et fem propostes. També et fem el teu pla a mida. Roca, neu, aigua, terra. Tu esculls.


Albert Crusat

  • Tècnic en telecomunicacions.
  • Tècnic d'esports de muntanya i escalada.
    • Especialitat en alta muntanya.
    • Especialitat en escalada.
    • Especialitat en descens de barrancs.
  • Membre de l'ECAM.

“...la muntanya descobreix els meus racons interiors, quan assoleixo la meva fita sento satisfacció i autoconfiança. Si fracasso, però, obtinc valuosa informació de les meves mancances... “

Tècnics esportius de diferents modalitats col·laboren amb nosaltres en la creació, planificació i realització de les nostres activitats.