en grup

Activitats amb els teus amics o família

T’oferim plans d’aventura. Si estàs pensant a fer una cosa diferent amb els teus amics i ningú no té temps per  organitzar-ho, apunta’t a una de les propostes de la Sargantana. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Si el que busques és un pla divertit per compartir amb la teva família, també tenim propostes perquè des dels més petits fins als més grans tingueu l’oportunitat de gaudir junts d’una experiència diferent i molt especial.

Aquestes són les nostres propostes:

  • Vies Ferrades
  • Barrancs
  • Espeleo
  • Ràpel

Les vies ferrades són recorreguts equipats per zones de gran verticalitat on no es requereixen conceptes d’escalada per a ascendir-hi. És una activitat on els nens i les nenes a partir de 7 anys poden passar-s’ho d’allò més bé.
Es requereix roba adient a les condicions meteorològiques i calçat esportiu. Us oferim qualsevol via ferrada de Catalunya, Andorra... Consulteu-nos preus.
L’activitat es realitza per a un grup mínim de 6 persones.


El descens de barrancs consisteix a seguir el curs natural d’un tram de riu erosionat amb el pas del temps i la força de l’aigua. El descensos inclouen salts, ràpels, trams a nedar, subterranis... tot un món de diversió aquàtic al teu abast. Nens a partir de 6 anys.
L’activitat es realitza per a un grup mínim de 6 persones. Preus a partir de 30 € / pax.Endinsar-se en una cova és una experiència inoblidable. Les cavitats ens donen la possibilitat de conèixer racons impressionants d’estalactites, estalagmites, rius subterranis, avencs,... Una gran activitat per fer en grup, on encara que no sigui un entorn a l’aire lliure ens aporten una gran dosi de sensacions personals inigualables. L’activitat es realitza per a un grup mínim de 8 persones. Preus a partir de 30 € / pax.

L’activitat de ràpel consisteix a baixar una paret per unes cordes instal·lades per a l'ocasió i uns aparells de seguretat que ens permeten controlar la velocitat de baixada en tot moment. Normalment les activitats requereixen caminar una estona fins a arribar a la paret. Us proposem escalar una petita agulla de Montserrat i rapelar-ne després la seva cara més llarga i espectacular de 60 metres. L’activitat es realitza per a un grup mínim de 10 persones. Preus a partir de 30 € / pax.